Vi ska bygga en hållbar stad

Ett nytt samhälle slipper vara präglat av gamla tankesystem och strukturer. En ny hållbar stad optimeras i alla avseenden.

I Hubville är hållbarhet balansen mellan ekologisk omsorg, livskvalitet och förutsättningar för ett konkurrenskraftigt näringsliv.

Hubville är ett stadskoncept som redan på ritbordet inspirerar det befintliga samhället att se hållbarhet som åtråvärt och med stor potential för framtida konkurrenskraft.

Staden ska på sikt bli Sveriges fjärde största stad, och binda ihop Stockholm, Oslo, Göteborg och Malmö. Nu identifieras i vilken kommun staden ska ligga.

Det börjar med en folkrörelse. Med många idébärare och intresserade framtida invånare, ges stöd till förverkligande.

Hubville är ett samverkansprojekt som inkluderar experters förslag och allmänhetens drömmar om ett framtida samhälle. Se klippen nedan från vår workshop i februari.

Vi som arbetar med HubVille

Kom i kontakt med oss redan idag!

Blog 1

Share on facebook Facebook Share on google Google+ Share on twitter Twitter Share on linkedin LinkedIn Share on pinterest Pinterest

Read More »

Presskit

Det har endast gått några dagar sedan sist. Nu kommer frågor om var vi ska bygga staden och hur många invånare det ska vara. Städernas

Read More »

Lansering

Nu har vi presenterat stadens placering till Almedalen. Så kul. Proffsig kommunledning och engagemang i kommunen.

Read More »