HubvilleWIP17

Vi vill skapa förutsättningar för ett samhälle där människor är involverade, ett samhälle som ger förutsättningar för utveckling och välstånd socialt och professionellt, inom de planetära gränserna.

Vi tror att en snabb övergång till en hållbar värld förutsätter att vi koncentrerar oss kring människors drömmar och behov hur en attraktiv hållbar framtid kan skapas.

Hubvilleteamet

  • Anders Varger

    vd

  • Peter Ullstad

    Ordförande

Anders Varger

Anders är serieentreprenör och civilekonom. De senaste 20 åren har han drivit bolag inom crowdfunding, marknadsföring, resebyrå och interaktiv kompetensutveckling.

Anders har varit engagerad i klimatfrågor ett par decennier och är särskilt intresserad i psykologin bakom attityderna till klimatfrågor. Han har en bakgrund i styrelsen för Stockholms Naturskyddsförening och Green Cross Sweden.

Anders kom på och utvecklade upplägget till Hubville redan 2015, men har först det senaste året engagerat sig i potential och genomförande av konceptet som affärsverksamhet.

Peter Ullstad

Peter är arkitekt, vd och grundare av Codesign. Han drivit parallella entreprenöriella projekt, senast om hur betong kan återanvändas från ett hus till nästa, under devisen bygg hus med hus. Han har också en bakgrund i den akademiska världen såsom studierektor på Arkitekturhögskolan i Stockholm. Han har en stark tro att det går att förbättra världen, något som alla vi som känner Peter kan intyga är en stark ledstjärna.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Loading...